Известие

Collapse
No announcement yet.

нямам спира4ки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нямам спира4ки

здравейте,колеги!миналия ден ми из4езнаха спира4ките.под педала на спира4ката се 4ува едно съскане,като издишане.звънях на един познат и той ми каза 4е е заминало сервото,бил се цепнал маншона.та ме интересува каде и за колко мога да се сдобия с такова.ходих в евро 07 но там нямали.казаха да си го търся в автоморга.4акам,ако някой има излишно да ми даде оферта.
    ALFA ROMEO 155 1.7 TS 94г.

Колега от поста ти не става много ясно съвет/мнение ли искаш или направо търсиш да купиш серво? Ако купуваш пусни обява в раздел "Купува" или прегледай темите за 155 на части в "Продава"! Успех!!!
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Сервото ти е заминало,в моргите са по около 80 лв,но трябва да гледаш дали е читаво...
      Alfa 155 1.7,1.8 ex
      Alfa 166 2.4 3 ex
      155 1.8 MY 95 sport

Comment

ще трябва да си вземам серво,а как да разбера дали е 4итаво сервото,защото не искам да го сложа и да се окаже 4е съм се прецакал.има ли на4ин да се провери?

Comment

Аз се прецаках веднъж вече,зех едно от Италянеца ма и то изпуска вече,гледай ако е от някаква морга да няма течове там където се съединяват двете части на сервото,ако натиснеш "крачето"(така да се каже) трябва да влиза много трудно в цилиндъра,то си е шанс,да попаднеш на некво читаво,по-добре да пуснеш обява "купува",поне може да имаш по-голям късмет,аз имам едно,но ще го слагам на 1,7-цата.....
          Alfa 155 1.7,1.8 ex
          Alfa 166 2.4 3 ex
          155 1.8 MY 95 sport

Comment

Чуй се най-добре с Никола Николов - има важна обява в раздел Продава.
            Търговеца е коректен, работи с куриери и ако има проблем си мисля че ще ти го смени.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

мерси на вси4ки отзовали се колегище имам напредвид вашите съветилека и безаварийна на всички колеги.

Comment

Може и само помпата да е заминала .Провери първо нея .
                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

колега,как точно се проверява тази помпа и каде е.в купето или отвън?

Comment

Working...
                  X